Design.

Med brukeren i fokus er vi opptatt av å forenkle og visualisere informasjon gjennom intuitive grensesnitt som er enkle å forstå.

Et nettsted er butikkfronten din. La oss imponere kundene dine.

Måten nettstedet ditt presenteres for kundene dine har aldri vært viktigere. Kundene dine er online og de har mange alternativer. Du må skille deg ut fra konkurrentene dine samtidig som du presenterer virksomheten din som en troverdig kilde for informasjon og tjenester. Som oftest får du bare én sjanse til å gjøre dette, så første inntrykk teller.

Hos Finix utvikler vi nettsider som er en forlengelse av virksomheten din. Et godt designet nettsted bør integreres i selskapets samlede drift, og tilføre verdi til virksomheten og kundene dine. Hver beslutning vi tar er fokusert på dine mål, kundenes behov og avkastningen på investeringen.

DESIGN

Webdesign tjenester vi tilbyr

Vi har valgt å ikke tilby alt mellom himmel og jord når det kommer til Webdesign.
Vi foretrekker å være best på få ting som virkelig tilfører verdi for virksomheten din.

Vi utvikler løsninger som utvider virksomhetens armlengde

Enkel redigering

Redigeringssystemer som lar seg håndtere alle aspekter av nettstedet ditt.

Unik

Nettstedet ditt vil være unikt for bedriftens merkevarebygging, krav og mål.

Tiltrekkende

Når nettsiden appellerer til publikumet vil den sørge for at besøkende fullfører kundereisene.

SEO vennlig

Vi utvikler nettsider som er Google vennlige og andre søkemotor vennlige.

Engasjerende

Gi et varig inntrykk til de besøkende som vil få dem til å komme tilbake igjen og igjen.

En investering

Nettstedet ditt skal tjene penger, ikke koste deg penger og tid.

Å være mobiltilgjengelig har aldri vært
enklere ... eller viktigere.

Konverteringer

Alle nettsteder har egne formål. Noen ønsker å få mest mulig meldinger gjennom kontaktskjema, andre ønsker sidevisninger eller leads. Derfor er det utrolig viktig å definere hva en konvertering er for din virksomhet slik at vi kan utforme design og grensesnitt optimalisert for det.

Salg & kundereiser

Driver du en nettbutikk eller salg av kurs, webinarer eller lignende? Vi bistår med å definere klare kundereiser som er tilrettelagt for salg med sluttkunden i fokus. Målet er å bygge en sømløs kjøpsreise for dine kunder slik at du kan selge mest mulig.

Digitale flater

Alle våre løsninger, om det er nettside, nettbutikk, landingssider, eller salgstrakter så sørger vi for at de er tilpasset alle digitale enheter.

Hastighet

Hastighet er en forutsetning for høye konverteringsrater. Er ikke nettstedet ditt lynkjapt hopper potensielle kunder og leads fort videre. Våre løsninger blir bygget med hastighet i tankene fra start.

Mobilbruk har blitt mer og mer vanlig.

Flere og flere surfer på internett med smarttelefoner enn noen annen enhet. Derfor må alle nettsteder være mobil vennlige. Google rangerer nettsteder høyere dersom det støtter en rekke enheter. Oppfyller ditt nettsted Googles standarder? Du kan teste det her.
Vi utvikler nettsider som fungerer på alle enheter uavhengig av skjermstørrelse. Det er ikke nødvendig å gå glipp av potensielle kunder eller salg på grunn av hvilke enhet de er på. Du vil elske det, og det vil søkemotorer også.

Vår arbeidsmetodikk

Har du spørsmål
om tjenestene våre?

Alle nettsider er forskjellige, derfor er det umulig å tilby en enkel pris. Før vi kan gi deg et nøyaktig tilbud, må vi først forstå virksomheten din, prosjekt kravene og målene du ønsker å oppnå. Når vi har denne informasjonen, er vi i stand til å sette sammen en handlingsplan og ta en informert beslutning om et estimat.
Tiden det tar å utvikle et nettsted kan variere avhengig av nettstedets størrelse, funksjonalitet og kompleksitet. Det tar minimum 3 uker men gjennomsnittlig tar det 4-6 uker.

Prosjekt tiden er delt inn i 4 distinkte faser;
Kartlegging
Planlegging
Design
Utvikling.

Den mest tidkrevende delen av ethvert prosjekt er å samle og skrive innhold. Hvis du har innholdet ditt klart for siden, fremskynder dette design- og utviklingsfasene betraktelig.
Finix tilbyr ikke innholdsskriving som en tjeneste, men vi kan anbefale tekstforfattere hvis du ikke ønsker å skrive innholdet selv.
Vi hjelper deg med å skaffe nettsidebilder, men hvis det er kostnader forbundet med å skaffe bilder, vil det bli lagt til på sluttfakturaen. Vi har også egen profesjonell fotograf som kan ta bilder for prosjektet ditt om ønskelig. Dette er en betalbar tjeneste. Ta gjerne kontakt med oss for pristilbud.
I noen tilfeller er det mulig å legge til funksjonalitet til et eksisterende nettsted, men det kommer an på en rekke kriterier;

1. Nettstedet ditt er bygget i WordPress eller en annen plattform vi utvikler med.
2. At det ikke vil føre til ytelses problemer for det eksisterende nettstedet ditt.

I noen tilfeller, hvis den nye funksjonaliteten er kompleks og omfattende, er det enklere å gjenoppbygge nettsiden fra grunnen av for å imøtekomme de nye funksjonene. På denne måten vil nettstedet yte sitt beste og gi en god brukeropplevelse.
For en nettsideutvikling er betalingsplanen vår som følger:

50 % innskudd på forhånd når funksjonalitet og design er avtalt.
50 % når nettsiden er ferdigutviklet, testet og at alle er enige i at den er klar til å gå live.

Vi krever et depositum på 50 % for å dekke forhåndskostnader for å utvikle nettstedet ditt og betale teamet vårt.

Det er veldig viktig for oss å sikre at nettstedet ditt lykkes i å møte dine forventninger og forretnings krav. Når vi overleverer nettsiden til deg, ønsker vi å sikre at den fortsetter å trives og yte på sitt beste. For at dette skal skje, må det utføres regelmessig vedlikehold som programvareoppdateringer.

Noen kunder har kanskje ikke kunnskap i sin virksomhet til å utføre disse oppgavene. Det er derfor Finix tilbyr månedlige vedlikeholds avtaler.


Å ha en vedlikeholds avtale er som å ha din egen personlige nettside utvikler i staben uten høye utgifter. Du får Finix-teamet i hjørnet ditt, og våre øyne på nettstedet ditt hver dag, slik at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerhet eller unødvendig nedetid. Nettstedet ditt vil være oppdatert og yte sitt beste når kundene dine besøker det.

Du kan lære mer om våre vedlikeholds avtaler her:
Driftsavtale

5 Steps to a
Winning Website Project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed d Lorem i Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed d Lorem i
Scroll to Top