Driftsavtale.

Ønsker du å forsikre at nettstedet ditt forblir funksjonelt og trygg?
Våre vedlikeholds avtaler sørger for at nettstedet ditt blir tatt vare på.

CARE PLANS

Care Plan

Hvorfor trenger nettstedet ditt månedlig Care Plan avtale?
Vedlikehold og sikkerhet er en nødvendighet for alle nettsteder. Med en Care Plan avtale er du trygg på at nettestedet ditt er ivaretatt.
All programvare trenger jevnlig oppdatering og vedlikehold. Det er et viktig tiltak for at nettstedet ditt skal fungere optimalt. WordPress har vokst i rekord fart og utgjør ca 35% av nettet. Det har over 55.000 tilleggsprogrammer, aka plugins. Dette krever jevnlig oppdatering og vedlikehold. Det å holde nettstedet ditt oppdatert er avgjørende for sikkerhet og stabilitet.

Driftsavtale

Driftsavtale

Hvorfor trenger nettstedet ditt månedlig Driftsavtale?

Vedlikehold og sikkerhet er en nødvendighet for alle nettsteder. Med en Driftsavtale er du trygg på at nettestedet ditt er ivaretatt.

All programvare trenger jevnlig oppdatering og vedlikehold. Det er et viktig tiltak for at nettstedet ditt skal fungere optimalt. 

 WordPress har vokst i rekord fart og utgjør ca 40% av nettet. Det har over 55.000 tilleggsprogrammer, aka plugins. Dette krever jevnlig oppdatering og vedlikehold. Det å holde nettstedet ditt oppdatert er avgjørende for sikkerhet og stabilitet.

Våre Driftsavtale priser

En vedlikeholdsavtale er en investering som sparer bedriften din penger på lang sikt. Husk at kostnadene ved vedlikehold av nettstedet langt oppveies av kostnadene ved at nettstedet ditt blir hacket eller ikke fungerer optimalt.

Vi tilbyr tre forskjellige Driftsavtale avtaler. Velg det som passer deg og dine behov best og vit at nettstedet ditt er i trygge hender.
Standard

600,-

/mnd (faktureres på årlig basis)
populær
Premium

900,-

/mnd (faktureres på årlig basis)
Elite

1200,-

/mnd (faktureres på årlig basis)
Standard

600,-

/mnd
populær
Premium

900,-

/mnd
Extended

1200,-

/mnd
Elite

2500,-

/mnd

Har du spørsmål om våre vedlikeholdsavtaler?

Alle nettsteder trenger vedlikehold og oppdateringer. Med en Driftsavtale er du trygg på at ditt nettsted blir godt ivaretatt slik at du kan fokusere på kundene dine. Driftsavtale for ditt nettsted betyr trygghet for deg.

Jevnlige oppdateringer av utvidelser (plugins) er en nødvendighet da det hjelper å luke ut sårbarheter. Blir slike sårbarheter utnyttet av hackere kan det ta tid og være resurskrevende å rette opp. Våre Care Plan avtaler inkluderer jevnlige oppdateringer av systemet og gir deg tryggheten du trenger.

På grunn av behov for jevnlige oppdateringer, backup, sikkerhet og vedlikehold, anbefaler vi å ha en løpende Driftsavtale avtale. Dersom nettstedet ditt blir utsatt for hacking eller andre ting som forårsaker skade, tar vi fullstendig ansvar og ordner det i henhold til den valgte Driftsavtale avtalen uten ekstra kostnad.

SSL (Secure Sockets Layer) er en teknologi som brukes for å kryptere trafikk over internett. Det gjør at uvedkommende ikke kan lese data som sendes mellom bruker og server på internett.

For å gi brukerne og kundene dine trygghet når de besøker og kommuniserer via nettstedet ditt, trenger du et godkjent SSL sertifikat.

Hvis du har nettbutikk der kundene dine gir fra seg kredittkort-informasjon bør du definitivt ha SSL sertifikat installert for å forsikre at informasjonen er godt beskyttet.

Noen fordeler å nevne dersom du har SSL sertifikat installert:

  • Sikkerhet
  • Tegn på seriøsitet
  • Raskere nettsider
  • Høyere rangering i Google
DDoS er en form for angrep som skjer gjennom flere maskiner koblet sammen for å sende store mengder data til målrettet server. Dette medfører at legitim trafikk ikke kommer gjennom. Et slikt angrep fører til at ditt virksomhet blir slått ut i flere timer eller dager og kan påføre virksomheten din store økonomiske tap.

DDoS angrep er sikkerhetstrussel nummer èn idag. Beskyttelse mot slike angrep betyr trygghet for din bedrift.

Du kan når som helst oppgradere eller nedjustere Driftsavtale etter ønske.

Care Plan avtale blir aktivert ved lansering av nettsiden. Dersom du ønsker å flytte eksiterende nettside til oss, kan flytte prosessen ta opp til 2 virkedager før vi kan aktivere ønsket Driftsavtale avtale for ditt nettsted.

Hovedformålet med en vedlikeholdsavtale er å gi deg sikkerhet i tilfellet WordPress-nettstedet ditt blir hacket eller går ned. Vedlikeholdsarbeidet som utføres jevnlig gjør det svært vanskelig for ondsinnede aktiviteter å skade nettstedet ditt. I tilfelle nettstedet ditt blir hacket eller går ned likevel, kan vi gjenopprette det raskt ved hjelp av en sikkerhetskopi uten ekstra kostnad for deg.
Det faktureres forskuddsvis på årlig basis.

Vi jobber med å legge til rette for kortbetalinger. Da vil betalinger bli utført ved at kortet ditt blir belastet automatisk èn gang i året.
Vedlikeholds avtaler er designet for å ivareta nettstedet ditt fra å bli utsatt for hacking. Vi utfører jevnlige oppdateringer av plugins, temaer, databasen og tar daglige backup. Gjenoppretting av nettstedet ditt fra sikkerhetskopi er også inkludert.

Oppdateringer som innebærer endringer av nettstedet ditt for eksempel det å endre/legge til ny tekst, bilder eller legge til nye funksjoner er ikke inkludert i en vedlikeholdsavtale.
Yes. Det er ingen bindingstid på noen av våre Care Plan avtaler med mindre du har signert for en som en del av leveransen.

Vær oppmerksom på at uten en Care Plan avtale, er ikke nettstedet ditt trygg. Ved eventuelle angrep kan det ta flere timers arbeid for å rydde opp og friskmelde nettstedet. Det kan fort bli mye dyrere enn en månedlig Care Plan avtale. Vi anbefaler derfor på det sterkeste å ha en aktiv Care Plan avtale for din egen trygghet.
Scroll to Top