WordPress.

Vi bygger fleksible webløsninger med et av verdens mest brukte plattformer i bunn. Temautvikling, pluginutvikling og integrasjoner. Vi utvikler fra A – Å.

WordPress

Du er i trygge hender.
Vi er WordPress eksperter.

Finix har flere års erfaring innen WordPress utvikling. Vi har jobbet med pluginutvikling, temautvikling og tilpasninger, integrasjoner, REST APIer m.m. Dette gjør oss i stand til å løse våre kunders behov på en effektiv og kostnadsbesparende måte.

WordPress driver ca 40% av alle nettsteder og 60% av innholdsstyringssystemer. Dette inkluderer enorme nettsteder som Forbes, Det hvite hus, TechCrunch, BBC America og Facebook Newsroom.

Ved å bruke kraften og fleksibiliteten til WordPress kan vi bruke våre fulle kreative krefter innenfor et stabilt rammeverk som vil bli støttet i årene som kommer.

Hvorfor WordPress?

Gratis plattform

WordPress er gratis åpen kildekode-programvare som støttes av tusenvis av utviklere over hele verden. Det er en stor plattform og verdens mest populære innholdsstyringssystem som driver rundt 30 % av internett.

Fleksibilitet

Fleksbilitet er noe alle utviklere setter pris på. Og dette er noe av det kundene våre tjener på. WordPress lar oss bygge uten begrensninger og sørger for at vi klarer å imøtekomme kunders behov.

SEO vennlig

WordPress er skrevet med kode av høy kvalitet og produserer semantisk markering. Dette gjør at Google og andre søkemotorer elsker det og rangerrer din side høyere i søkeresultater.

Enkel redigering

Redigering og publisering av innhold er utrolig viktig for våre kunder. WordPress har et brukervennlig grensesnitt hvor en kan enkelt administrere innholdet for nettstedet.

Trygg & sikker

WordPress er bygget med sikkerhet i grunn, og med regelmessige oppdateringer kan du slappe av og vite at nettstedet ditt er trygt. Ved å holde plugins og WordPress-kjernen oppdatert reduserer du umiddelbart risikoen for uønskede trusler.

Fremtidsrettet

Med 35 % av alle nettsteder på Internett drevet av WordPresser er det trygt å si at plattformen ikke vil forsvinne med det første. Noen av de største selskapene bruker WordPress og utnytter dets potensiale.

Integrasjoner

Har du behov for integrasjoner mot nettstedet ditt? For eksempel mellom CRM eller ERP systemet blant annet? Fortvil ikke, WordPress er godt tilrettelagt for å kunne utvikle integrasjoner mellom forretningssystemer.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut

projects

Vi har hatt gleden av å jobbe
samme med noen flotte aktører

Scroll to Top